torstai 4. joulukuuta 2014

Long time no see

Heissulivei! Ei oo tullu vähään aikaan kirjoteltuu kun ei vaan oikeen oo ollu aikaa, mutta aika paljonhan tässä on tapahtunutkin. Talvi on alkanut hiipiä lähemmäksi myös täällä valtameren toisella puolella ja sää on kyllä erittäin outo. En oo yhtään tottunut tälläseen sään vaihteluun talvella, että yhtenä päivänä tarvii oikeen takin ja sitten seuraavana voi taas käyttää shortseja. Tuntuu, että joka päivä on väärät vaatteet päällä kun ei oikeen tiiä miten sitä nyt pitäis pukeutua.
Vaihon tässä noin neljä viikkoa sitten perhettä, kun edellisen perheen host äidillä oli niin paljon kiirettä ja stressiä töistä. Uudessa perheessäni mulla on sisko, pikkuveli, äiti ja isä. Sisko pelaa mun kanssa samassa koris jengissä ja käy samaa koulua, mutta on yhtä luokka-astetta mua alempana. Oon viihtynyt hyvin tässä perheessä ja aika tuntuu menevän edellistäkin nopeemmin kun on koko ajan niin paljon menoa. Koriksesta on maanantaista lauantaihin yleensä joka päivä ohjelmaa ja mennään perheenkin kanssa kattomaan koris tai lätkä peleja ja ollaan nyt tän viikon lauantaina menossa katsomaan TCU nimisen yliopiston jalkopallo peliä.

I know it has been a while since the last time I wrote anything but I've just had a lot on my plate. Winter is also starting to creep in here at the other side of the Atlantic ocean and I mean you could say the weather slightly confuses me. I am not used to weather changes like this in the winter. One day it's cold where you need a jacket and the next day you can wear shorts. I feel like everyday I'm wearing the wrong clothes since I really have no clue how I should dress.
Lots of things have happened such as about four weeks ago I changed families due to how stressed out and busy my previous host mom was because of her job. With the family I'm staying with now I have a sister, little brother, mom, and dad. My sister Anais plays basketball with me on the same team and goes to the same school but as a sophomore. I really enjoy staying with my new family and time seems to be going by even faster than it did befor since there is constantly so much going on. In basketball we have practice or games Monday through Saturday usually everyday. Outside of actually doing sports we go to baskeball or hockey games with our family which I really enjoy. This weekend we will be going to TCU on Saturday for a football game which I'm really exited for!

WCE to these lovely ladies ♥
Madison Fowler ♥
Meillä oli myös Homecoming tässä kuluneena aikana mikä oli musta tosi hauska ja erilainen sillä meillä Suomessahan ei tällästä ole. Itse Homecoming peli oli perjantaina mutta koko viikko ennen peliä oli hauskaa ohjelmaa. Joka päivä oli erilaiset pukeutumis teemat joissa meidän koulussa valitettavasti harva kyllä osallistui. Meillä oli myös vähän penkkareiden tapanen ohjelma missä kaikki koulun joukkueet ja kerhot osallistuivat paraatiin jossa heiteltiin yhteisön lapsille karkkia matkan aikana. Täällä Texasissa on tapana tehdä kavereille tälläsiä ihme koristeita joita pidetään päällä perjantaina ja koulun jälkeen vielä jalkapallo pelissä. En ees osaa suomeksi kuvailla miks näitä ylipäätäänsä tehdään tai mitä nää ylipäätäänsä on kun yhen tekemiseen voi mennä helposti noin 60€ ja paljon aikaakin. Tai niin ainakin mulle kerrottiin.
Lauantaina oli Homecoming viikon viimeinen tapahtuma, nimittäin Homecoming tanssi. Tanssi ei ollu sen kummempi, mutta oli kyllä hauska pitkästä aikaa päästä vähän tanssimaan. Jalat oli melkein kuolla kun korkokengissä piti hyppiä koko ilta, mutta juuri ja juuri tuli selvittyy. 

Over this time period of not writing anything we also had Homecoming. I really liked Homecoming since we don't really have anything like it in Finland. The actual Homecoming game was on Friday but the whole week before was spirit week. Everyday there was a dresscode which not everyone followed though. We also had the Homecoming parade and mum making. I had never earlier heard about mums and frankly don't really understand them. You wear them around in school for one day and then never really have any use for them ever again. It's easily $75 to make one ''normal'' sized mum and takes up a lot of time, or so I've heard.
On Saturday was the last event of Homecoming week, the Homecoming dance. The dance wasn't like blown away amazing but it was nice to be able to just dance after a long pause. My feet were almost killed from jumping around in heels for the whole evening but me and my feet survived, but only bearly.


Bestie ft. THE mums

Rorohoco #firstandlast


Eihän siinä vielä kaikki koska kuten sanoin, paljonhan tässä on tapahtunut. Tässä noin viikko sitten oli kiitospäivä ja myös samalla viikon mittainen loma koulusta. Periaatteessa oli vain kaks päivää vapaata sillä tietenkin meillä oli koripalloa lomankin yli. Kiitospäivänä mun host äidin vanhemmat tulivat kylään ja viettivät yhteensä kuusi päivää kanssamme ennenkuin lähtivät takaisin kotiinsa Houstoniin. Itse kiitospäivä oli siis marraskuun neljäntenä torstaina jolloin ruuan jälkeen läksimme äidin ja siskon kanssa Black Friday ostoksille. Vaikka nimessä onkin perjantai noin puolet kaupoista aukeavat jo torstaina viiden aikoihin ja jotkut menevät seuraavan kerran kiinni vasta klo 22 perjantaina. Tultiin takaisin kotiin ekalta kierrokselta noin klo 20 aikoihin ja parin tunnin päästä lähdettiin uudestaan. Tältä kierrokselta palattiin vasta kolmen aikaan aamuyöllä ja seuraavana päivänä tuli nukuttua pitkään. 

About a week ago we had Thanksgiving where I was actually suprised of how many people asked me if we had Thanksgiving in Finland. I mean yes of course we celebrate something that has nothing what so ever to do with our country? But anyways we had a week off from school but basically only two days because of couse we had basketball over the holidays too. On Wednesday of Thanksgiving week my host moms parents came to stay with us and left after six days on Monday to go back to their home in Houston.
Thanksgiving day was on the fouth Thursday of November just how it is every year. After diner we went Black Friday shopping with my mom and sister. Even though the name says Friday about half of the stores open at around 5PM on Thursday and some would close on Friday at 10PM the next time. We got home from our first round of shopping at around 8PM and left again in a couple hours. From this round we got home at about 3AM and slept in late the next day.


Love this retard ♥
The ginger and the blonde
Haha very funny Laffy Taffy, very funny


The Austin Aquarium♥: Suski


10 kommenttia:

 1. Taivas varjele, ekalta ostoskiekalta iltakasilta kotiin ja uudelle kiekalle kaksi tuntia myöhemmin! Ostoksilla aamukolmeen, jo on aikoihin eletty.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva Suski lukea sun kuulumisia ja nähdäkin ripaus sun elämästä valokuvissa. Shoppailu läpi yön kuulostaa hivenen rajulta, heräteostosten määrä voi olla yllättävän suuri. No johan on teillä kelejä pidellyt, alkaa kuulostaa jo Suomen säältä. Erona vain, että shortsien sijaan arvuuttelemme pitkien kalsarien tarvetta (no, ei tosiaan tänä syksynä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se vähän rajua. Seuraavana aamuna ei kyllä pahemmin tehny mieli herätä!

   Poista
 3. Kiva, että sulla on siellä mukavaa ja paljon uutta varmaan koulussa eteenkin erillaista. Tuo ostoskeikasta vaan kuulosti tosi kauheelta ja varmasti ette olleet siellä yksin. Oikein hyvää Joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koulu on kyllä tosi erilainen Suomen kouluihin verrattuna, mutta kyllä samaakin löytyy. No onneksi tuo ostoskeikka onkin vain kerran vuodessa ennen kiitospäivää!

   Poista
 4. Ihania kuvia ja kivoja juttuja!! <3

  VastaaPoista
 5. Oli niin ihanan kiva lukea blogiasi. Paljon iloista meininkiä ja hyväntuulisen näköisiä kavereita! Onnea synttäripäivän johdosta, rakas esikoislapsenlapseni!

  VastaaPoista