sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Good times

Moi kaikille! On ollu täs mielenkiintoset pari viikkoo ja paljon on tullu tehtyy. Joulu alkaa lähestyy ja tiistaina lähetäänki ajamaan New Orleansiin ja ollaan siellä joulun yli lauantaihin asti.
6. joulukuuta oltiin kattomassa parintunnin ajomatkan päässä TCU nimisen yliopiston jalkapallopeliä, kuten edellisessä postauksessa taisinkin mainita. Peli oli hauska ja porukkaa oli ihan sikana. Tää amerikkalainen jalkapallo on monelle täällä lähellä sydäntä ja omaa koulua kannatetaan tietenkin. Sisko haluu tähän kouluun päästä parin vuoden päästä niin siks suurimmaks osaks perhe tykkää tästä jengistä. Ite en sääntöjä pahemmin tiedä/ymmärrä niin tulee vaan huudettua muiden mukana. 
Mentiin tässä yks viikonloppu ulos syömään BBQ:ta ja sen jälkeen vähän ostoksille. Tää BBQ paikka mihin mentiin oli nimeltään Rudy's ja ruoka oli kyllä hyvää. Siellä tilataan tollanen kori lihaa ja lautasina toimii ihan vaa paperi palaset. Olin eka vähän hämmentyny et minnes ne lautaset jäi, mutta hyvinhän se sitten meni.
Synttäritkin tässä tuli vietettyy ja 17 sitä sitten ollaan! Tuntuu epätodelliselt miten nopeesti kulunut vuosi on menny ja miten vuoden päästä oonkin jo täysikänen. Vanhemmat oli ostanu mulle keksikakun kun mun oikeet synttärit oli maanantaina. Saman viikon perjantaina oli Winter Formal ja sitten seuraavana päivänä oli vähäniiku kaverisynttärit. Mentiin ulos syömään japanilaiseen ravintolaan missä ne teki ruuan meille siinä pöydässä. Ruokailun jälkeen menimme kotiin ja syötiin jälkkärii ja vaa oleskeltiin.Madds.
Täällä Texasissa on tällänen outo tapa et mennään etsimään ulkoota kuusi ja sitten koristellaan se joulukuusen tapaan. Suurin osa näistä koristelluista kuusista on moottoriteiden varrella, mutta me tehtiin meidän kuusi meidän naapurustoon. Kuusen koristelu oli hauskaa ja kokoajan piti mennä kyykkyyn tai muuten vaan piiloon ku autoja ajo ohi jatkuvasti. Meillä oli viime viikolla koeviikon tapanen viikko, jolloin oli siis pelkkiä kokeita. Koeviikkoja on kaksi vuodessa ja kaikki kokeet on monivalintaa. Maanantaina mulla oli terveystieto ja enkku, tiistaina historia ja astronomia, keskiviikkona pelkkää korista ja torstaina matikka. Ihan hyvät numerot tälle semesterille tuli kun huonoin oli 90%. Keskiviikkona koriksessa mulla meni oikee polvi aika pahasti ja perjantaina tulikin mentyä lääkäriin ja lauantaina magneettikuvaan. Lääkeri sano luulevansa, että repes joko ACL tai LCL polvesta. Sain eka kepit pariks päiväks ja sitten lääkäristä erittäin kauniin polvituen, jota mun pitää siis käyttää aina kun kävelen.


Heh turpos pikkase...


♥: Suski

6 kommenttia:

 1. Oli taas niin kiva lukea ja katsella kuviasi paitsi tuo juttu, että polveen sattui. Pelaamisesta ei varmaankaan tule nyt mitään ainakaan pitkiin aikoihin. Meillä valmistellaan joulua vanhalla tohinalla. Mennään Jykälle aattona ja joulupäivän vietämme täällä Etumetsäntiellä sen porukan kanssa, joka on saapuvilla. Oikein hyvää joulua Susanna kulta t. Mama ja Papa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon yrittäny vähä useemmin kirjotella (: Joulu tuntui kyllä tosi oudolt tänä vuonna ku ei perheen kesken ollu, mutta hyvinhän se meni.

   Poista
 2. Hei, Susanna,
  kiitos kauniista kortista ja joulutervehdyksestä! Oikein hyvää joulun aikaa Sinulle siis sinne rapakon taakse. Olen lukenut blogiasi, mutta en ole vastannut, kun ei ole onnistunut. Nyt joulupäivän ilta täällä: lunta ja pakkasta 12 astetta. Uusi perhe vaikuttaa tosi kivalta ja teillä on ollut paljon ohjelmaa.

  Annika tuli viime keskiviikkona kotiin ja on lomalla 12.1. asti, joten kunnon tauko tulee opintoihin. Kerro väliaikatietoja polvestasi: näytti aika rajulta yhdessä kuvassa. Toivomme pikaista paranemista. Muista noudattaa ohjeita äläkä rasita kipeää jalkaa. Maltti on valttia.

  Tänään piti mennä Etumetsäntielle, mutta siellä oli nuhaa liikkeellä, joten emme menneetkään tartunnan pelossa ja jäi Jykänkin perhe näkemättä. Kaikkea hyvää Sinulle Susanna! Vastaan nyt blogiisi, kun Annika auttaa, jotta saan vastauksen liikenteeseen. Aiemminkin olen niitä kyllä lukenut. Voi hyvin, Susanna! Terveisin Marjo & Co

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ei mitään, kiva että tykkäsitte! Poven suhteen meni eturistiside poikki, joten mul on parin viikon pääst leikkaus. Kaikkea hyvää teillekkin Suomeen, eihän tässä enään kun 5kk!

   Poista
 3. Makee homma, että siellä opiskellaan astronomiaa. Se on hieno laji. Onko se niin, että USA:ssa opiskellaan ensin oman maan asiat, sitten ohimennen mainitaan, että löytyy Tellukselta muitakin maita, mutta sen jälkeen hypätään heti avaruuteen?

  Otahan iisisti polven kanssa. Toivottavasti saat sen vielä kovaan iskuun. Terveiset Italian alpeilta, Toblachista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no tohon en oikeen osaa vastata! Joo no oon tota tukee käyttäny jo joku pari viikkoo ja sitten 21.1 oiski leikkaus. Terkkuja sinnekkin!

   Poista