sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Far away in a place with marmalade skies

Huhhuh, 6 viikkoa ''amerikkalaista unelmaa'' takana. Koulua mulla on nyt siis ollut jo 4 viikkoa ja on kyllä erilaista kuin mitä olisin odottanut. Täällä on paljon vaikeempi tutustuu porukkaan kun vain yhdella luokka-asteella on melkein 800 oppilasta ja koko koulussa yli 3000...mutta kyllä se siitä! Mulla on joka kouluaamu korista 9.05-10.35 ja musta on tosi kiva, että urheilu on liitetty kouluun. Yhteensä mulla on 7 kurssia joista 2 on korista. 

Wow, 6 weeks of living the American dream. So I've been in school now for 4 weeks and it has been very different from what I expected. It's a lot harder to get to know people here when in only one grade there's about 800 students and over 3000 in the whole school. I have basketball every morning from 9.05-10.35 and I like having sports connected to school. All together 2 of my periods are basketball. 

First day of school vibes
#familyfirst ♥
Viikonloppusin ollaan yleensä tehty Audreyn kanssa jotain tai menty jonkun fudis peliin. Tuntuu aina taivaalliselta tulla kotiin tietäen, että on perjantai ja viikonloppu alkaa. Käydään aika usein elokuvissa sillä täällä on leffateatteri jossa kaikki liput on aina vain $2. Tuntuu tosi oudolta käydä leffassa niin halvalla kun on tottunu Suomen min. 6€ hintoihin, haha. 

Viime- ja toissaviikonloppuna käytiin Audreyn kanssa Georgetown Squaressa. Paikka oli ihan sairaan kiva ja ihanan vanhanaikainen. Siellä oli paljon antiikkikauppoja ja pieniä yrityksiä. Joka kuukauden toisena lauantaina siellä pidetään markkinat joissa kävimme. Luultiin, että se olisi ollut ensimmäisen viikonloppuna niin siksi kävimme peräkkäsinä viikonloppuina. Markkina oli ihana ja sieltä löytyi vaikka mitä! Yksi nainen myi vaahtokarkkipyssyjä? Moni myi myös itsetehtyä saippuaa ja puutarha koristeita. 

During the weekend me and Audrey usually do something or all of us go to someones soccer game. It feels heavenly to come home after school on Friday and know that the weekend's about to begin. We go to the movies a lot because there's a movie theater here where tickets are only $2. It feel wierd to go to the movies and pay that little when your used to the Finnish prices of min. 6€ haha.

The previous weekend and the weekends before that me and Audrey went to Georgetown Square. It was so lovely and old fashioned. There were loads of antique stores and little businesses. Every second Saturday of the month there's a market at the square. We went there and it was adorable! People were selling stuff from all over. One lady was selling marshmellow guns? A lot of people were also selling 
home made soap and gardening stuff.
Eilen olimme Zilker Botanical Garden nimisessä puutarhassa. Paikka oli tosi kaunis ja luonnonläheinen. Oltiin ottamassa Audreyn Senior Pictureita. Täällä seniorit ottaa itsestään kuvia ja sitten lähettää niitä koko suvulleen ja periaattessa kaikille ketä tuntevat. 

Yesterday we went to the Zilker Botanical Garden. It was so pretty and full of beautiful nature. We were taking Audreys Senior Pictures. Here the seniors take pictures of themselves and send them to all their relatives and basically everyone they know. ♥: Suski

8 kommenttia:

 1. Kiitos Suski blogi päivityksestä :) näitä on kiva lukea. esim kerran viikossa :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! (: Ei oo vaa ollu aikaa räpsii kuvii ja sen sellaista niin tuli pienimuotoinen tauko tähän kirjotteluun, hehe.

   Poista
 2. Ihanaa Suski kuulla susta pitkästä aikaa (vinkki)! Näytät super-hyvältä ja kuulostaa, että vaihtari elämäkin on mukavaa. Nautihan elämästä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa, että tykkäsit (: Voi kiitos paljon ja hyvinhän tää elämä täällä pallon toisella puolella sujuu!

   Poista
 3. No oli kyllä tosi ihana lukea kuulumisiasi ja katsella kuvia. 800 oppilasta yhdellä luokalla, oliko se niin? On siinä vaikea kyllä tutustua. Koriksen peluu on kyllä jees! Oli kiva silloin viikko sitten jutella sun kanssas WhatsAppissa. Onhan siellä toisenlaista, mutta sehän on tietyllä tavalla avartavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuin kiva! Joo juuri niin, aika paljon oppilaita...Mun host sisko on nyt neljättä vuotta tässä koulussa ja sano ettei vieläkään tunne kaikki omalta luokka-asteeltaan. Jo mäkin tykkäsin tosi paljo, jutellaan taas pian ♥

   Poista
 4. Makee skole. Ei näytä homekoululta. Amerikassa sitä rahnaa piisaa! Ja leffaliput vain kaksi taalaa, hävytöntä.

  VastaaPoista