torstai 7. elokuuta 2014

You have reached your destination

Täällä sitä sitten vihdoin ollaan! Austinin paahteesta kaikille terkkuja. Tää on nyt mun ensimmäinen kokonainen päivä täällä ilman matkustamista. Mun host-sisarukset on vielä Saksassa lomalla ja host-vanhemmat töissä, joten olen nyt ihan itsekseen renoutunut kotona. Tuntuu oudolta kutsua paikkaa jossa on ollut vasta 25 tuntia kodiksi, mutta siltä se tuntuu. Kaikki täälläpäin maailmaa ovat niin mukavia ja ihania! Jopa minulle tuntemattomat ovat toivottaneet onnea vaihtariseikkailuun. Naapuritkin kävivät liiduilla kirjottamaan talon eteen Welcome to America Susanna! Hostit ovat ihan mahtavia ja oon tosi kiitollinen ja onnellinen, että sain juuri tämän perheen. He ostivat mulle ilmapalloja lentokentälle ja antoivat lahjaksi vielä kaulakorun, jossa on Texasin osavaltio ja hauskan paidan. Perheeseen kuuluu isä Bryan, äiti Pamela, sisko Audrey, veli Alex ja kaksi koiraa Ziggy ja Murfy. On sellainen tunne, etten voisi parempaa host-perhettä pyytääkkään. 

Koulu mulla alkaa vasta 25.8 mutta mennään Audreyn ja Alexin  kanssa valitsee mulle ens tiistaina kurssit. Koulussa on n. 3000 oppilasta, joka on Herykkiin verrattuna aivan valtava määrä. Pelottaa vähä kauanko menee siihen, että osaan itse suunnistaa koulussa...haha. Koulussa en ole vielä käynyt mutta Audrey lupautui antamaan mulle kierroksen koulusta kun mennään valitsee kurssit. 
Ziggy vasemmalla ja Murfy oikealla

Ziggy ♥♥: Suski

12 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaapa mahtavalta! Ja noi sun koira- kaverit on varsin hauskat...

  VastaaPoista
 2. Paljon, paljon onnea Susanna nimpparipäivän johdosta! Tulisiko nyt kommentti läpi? Kiitos myös tähänastisista kirjoituksista ja hienoista kuvista!

  VastaaPoista
 3. Makeen näköinen paikka, yllättävän rehevän näköistä. Luulin, että Teksasissa luonto on auringon polttamaa, mutta kuvien perusteella ei vaikuta siltä. Vetääkö siellä jengi stetsonit päässä? Kiva kuulla, että hostit ovat huippuluokkaa. Minkälaisia autoja hosteilla on? Toivottavasti teillä ei vallitse talossa Murfyn laki! Kirjoita äkkiä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä paljon kuolleita puita ja kasveja mutta paikoin luonto voi hyvin. En ole itseasiassa nähnyt montaakaan! Hostit ovat kyllä tosi upeita. Näilä on yhteensä viisi autoa...2 Jeeppiä, 1 ford ja 2 jotain muuta. Haha ei vallitse (:

   Poista
 4. Kansikuva on vaihtunut, mutta ei ole nyt vielä mitään uusia kirjoituksia. Vihdoin täällä satoi ja perunat rupesivat kasvamaan kerta heitolla. Ei tarvitse nyt kastella, mutta vieläkään ei ole liian märkää. Terkuin Mama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaihdoin sen samalla kun kirjoitin toissapäivänä (: Oho täälläkin sato kerran mikä oli kuulemma tosi ihmeellistä. Hyvä että kasvit voi hyvin!

   Poista
 5. Susanna, oletko kirjoittanut enemmän blogiisi, kun en ole nähnyt7.8. kirjoitetun blogitekstin jälkeen mitään muuta tekstiä? Me vietimme eilen Marjon ja Ansun, Pekan ja Heikin kanssa sisarusillan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirjoitin 14.8 viimeksi ja alan kohta kirjottaa uutta. Oi kuin kiva, toivottavasti oli hauskaa!

   Poista
 6. Hei, niin kuin Mama jo kirjoittikin, ollaan täällä Ahviossa viettämässä Pekan kanssa viikonloppua! Annika viettää läksiäisiä Seulatiellä ja Make on ollut pe HYLlin nasuissa - niin kuin Herykissäkin oli.

  Kylläpä perhe ja vaihtarikoti yms. vaikuttavat kivoilta. Kaikki näyttää tosi hyvältä; varmasti nautit olostasi - ja niin pitääkin. Eetu oli perjantaina äikäntunnilla, kun ei ole vielä perhettä löytynyt. Ehkä nasutkin liittyivät jotenkin asiaan. Kiitos vielä kivoista läksiäisistä ja kaikkea hyvää Sinulle! Mukavaa, että jaksat kirjoitella!

  Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin nasuista aika paljon kuvia ja harmittaa kyllä vähän etten voinut olla osallisena niihin. Joo nautin todella paljon ja täällä on tosi mukavaa! Koulusta puheen ollen, mulla alkaa koulu ensi tiistaina! Ei mitään kiitos teille kun tulitte!

   Poista