maanantai 28. heinäkuuta 2014

Last days of July

Perheloma on tullut päätökseen ja oli kyllä ihana nukkua vihdoin kolmen viikon jälkeen omassa sängyssä! Viimeisenä viikkona kiertelimme Rovaniemellä ja sitten suuntasimme Ouluun. Rovaniemi oli erittäin kaunis kaupunki ja illallakin oli todella lämmin. Kävimme katsomassa keskiyön aurinkoa ja vierailemassa Joulupukinmaassa. 
Oulussa yövyimme kummitätini ja hänen perheensä luona. Kävimme Oulun pienessä keskustassa ja aika nopeasti kävelimme tosiaan sen läpi. Siellä viivyimme kolme yötä ja sitten matkamme jatkuikin Joroisille missä äiti ja isi veti triathlonit! Isi hoiti perjantaina sprinttimatkan ja äiti lauantainan puolimatkan ja olen kyllä tosi ylpee molemmista. Ei tulis itelle mieleenkään mitään tollaista lähtee tekemaan...
Joroisilta lähdimme sunnuntaina ajamaan kotia päin, mutta jäimme vielä veljeni kanssa töihin mummille tienaamaan hieman taskurahaa tulevaa matkaa varten. Samana päivänä äiti ilmoittelikin, että lentoliput tulivat postissa ja kentällä tulisikin sitten olla ensiviikon tiistaina viidelta aamulla. Enpä taida hirveesti saada unta sinä yönä!
Helsinkiin päästyä keskiviikkona lähdettiinkin sitten suoraan taas liikkeelle. Menimme Tallinnaan Silja Europalla vanhempieni ja mahtavien tytsyjen kanssa. Laivalla oli iha huippu hauskaa ja tuli mahtavia viimeisä muistoja rakkaiden ystävien kanssa. Kävimme pikasesti maissa seuraavana päivänä ja sitten tulimmekin suoraan takas laivalle nukkumaan.
Torstaina lähdinkin heti suunnittelemaan kaverin luokse omia läksäreitä ja hänen synttäreitään. Järkkäiltiin paikkoja kuntoon ja sitten odotimmekin vain innolla seuraavaa päivää.


♥: Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti