keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

FAMILY ROADTRIP

Nyt on kesäkuu vietetty ja heinäkuuta viedään. Heinäkuu tulee olemaan paljon tapahtumarikkaampi kuin kesäkuu, sillä kesäkuussa ei tullutkaan hirveästi tehtyä. Heinäkuun vietto alkoi 6.7, kun lähdettiin perheen kanssa autolla Porvooseen rippijuhliin ja sieltä sitten suoraan äidin veljen mökille Savonrannalle. Siellä viivyttiin pari päivää ja tietenkin grillailtiin molempina. Sää oli super mahtava ja duunailtiinkin paljon kaikkea.
Keskiviikko iltana matkamme jatkui Joensuun lähistölle Kuusijärvelle omalle mökillemme. Ehdittiin perille juuri ennen Brasilia - Saksa välieräottelua. Oltiin kaikki aivan shockissa kun Saksa kaatoi Brasilian 7 - 1! Ei ole tuollaista jalkapalloa tullut vähään aikaan katsottua... 
Tänään vietimme aikaa Amerikan serkkujen kanssa ja monien isän puolen sukulaisen kanssa. Oli tosi hauska nähdä heitäkin pitkästä aikaa. Grillailimme, saunoimme, vesihiihdimme ja pelattiin lenttistä. Sää ei ollut niin mahtava kuin edellisinä päivinä, mutta hyvin kutenkin pärjättiin ja järvivesi oli super lämmintä!
Sain pari viikkoa sitten varmistuksen, että todella lähden 5.8. Enään 27 päivää lähtöön! Siis alle kuukausi! Tuntuu siltä, että aika loppuu kesken ja olisi vielä niin paljon tehtävää ja koettavaa. Ollaan nytten kaksi viikkoa perheen kanssa reissussa, joten vähän harmittaa kun ei näe kavereita mutta on myös mukava viettää pitkästä aikaa perhelomaa.
Reissumme jälkeen pidän vielä omat läksärit, mennään parhaiden tytsyjen kanssa risteilemään Tallinnaan ja juhlitaan parin muunkin kaverin läksäreitä. On mahtava saada uusia ja tuoreita muistoja ja kokemuksia ennen lähtöä. En tiedä miten pystyn sanomaan kaikille näille upeille ihmisille hyvästit.
Tuntuu todella oudolta, että pitäisi pakata koko vaatekaappi yhteen ainoaan matkalaukkuun. Olen muutenkin aivan pulassa mitä kaikke pitäisi pakata ja mitä kaikke ylipäätäänsä kannattaa pakata. Näistä asiotia on vaikea keskustella muiden kuin vaihtareiden kanssa, sillä on vaikea samaistua tähän tunnemyrskyyn mikä pään sisällä liikkuu. Koko vaihto-oppilaskokoemus tuntuu kokoaja enemmän ja enemmän todelta. En malta kuitenkaan odottaa lähtöä ja tulevia kokemuksia!♥: Suski

2 kommenttia:

  1. Rakaas oot ihana <3 mul on niin samat fiilikset sun kaa vaihdost!! Apuvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos muruu! <3 Iha hulluu et me lähetää iha koht!!

      Poista