lauantai 21. kesäkuuta 2014

Midsommar

Jälleen on yksi perinteinen juhannus vietetty sukulaisten seurassa. Juhlimme juhannusta vuosittain mummin lapsuuden kodissa Ahviossa Kouvolan lähettyvillä. Tänä juhannuksena tuli ei niin perinteisesti seurattua jalkapallon MM-kisoja ja olikin kiva katsoa urheilua pitkästä aikaa. Torstaina meitä saapui jo 10 ja perjantaina meitä olikin jo tuplasti enemmän. Vietin pitkästä aikaa serkkujenkin kaa paljon aikaa, joka oli tosi mukavaa! Lähdettiin perheen kanssa jo lauantina sillä vanhemmilla oli kutsu häihin Helsingissä.

Tuntuu hullulta, että vain seitsemän viikon päästä en näe näitäkään ihmisiä 10 kuukauteen. Ei tunnu todelta, että lähtöön olisi enään niin vähän aikaa. Koko vaihto-oppilas kokemus tuntuu enemmänkin kaukaiselta haaveelta kuin todellisuudelta. Uskon, että itse herään todellisuuteen vasta lentokentällä turvatarkastuksen toisella puolella. 

Vähän myös harmittaa kokemukset joita en voi kokea nykyisten mahtavien kamujen kanssa, kuten nasutus, vanhojen tanssit, risteilyt ja penkkarit. Pääsen tietenkin kokemaan kaikki nämä vuoden jäljessä. Toivo kuitenkin elää, että kokemukset tulevat olemaan aivan yhtä huikeita, vaikka vuoden myöhässä. 

Tää nyt kuulostaa siltä, että olisin enemmän surullinen kuin iloinen tulevasta vuodesta, vaikka näin ei ole! On aivan uskomatonta päästä kokemaan täysin erilainen kulttuuri ja päästä tutustumaan uusiin ihaniin ihmisiin. Lähtö tietenkin jännittää ihan hullusti ja on tiettyjä asioita joiden tapahtumista odotan, kuten unien ja ajatusten käänytmistä englanniksi. Myös varsinkin ensimmäinen koulupäivä uudessa täysin vieraassa koulussa jännittää. 

Tästä tulinkin pidempi kuin mitä olin suunnitellut, mutta nyt onkin jo aika myöhä ja peti kutsuu. Huomenna pääsenkin näkemään liian pitkästä aikaa rakasta ystävää. 


♥: Suski

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Oot mahottoman rakas!! Ihana postaus, pus <3

  Terv. Kuuma blondi joka kävi kylässä tänään;)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. oi sullaki on blogi, vähä kiva!! :) kumpana lähtäpäivänä lennät? Lennän ite ekana eli 5.8 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on, kiitos! (: lähen 5.8 myös! Onks sulki välilasku Frankfurtis?

   Poista